Administratör

Du som anställd kommer först

Miljöbranschen är en framtidsbransch med stora utvecklingsmöjligheter, och därför söker vi nu en administratör att ansluta till vårt glada gäng och för att stötta organisationen! Placeringsorten är Göteborg. 

 

På Nordisk Återvinning Service kommer du som anställd först. Här har vi högt i tak, och vi har en ledning som alltid är öppen för att lyssna på feedback och idéer. För rätt person erbjuder vi utvecklingsmöjligheter i vår växande organisation.

 

Hos oss är lagandan verkligen på topp, och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och trivs tillsammans oavsett vilka roller vi har.

 

Som administratör hos oss kommer du få mycket eget ansvar och möjlighet att påverka din egen vardag. Du kommer att jobba brett över organisationen och stötta våra ledare inom flera områden. Fokus kommer att vara på allmänna administrativa uppgifter med fokus på HR, fakturahantering och ledningssystem. En del resor kommer att förekomma då vi har entreprenader runt om i Sverige.

 

Vårt framgångsrecept består av gott samarbete, god kvalitet och högt kundfokus. Vi ser lösningar, inte problem. Kunden står i fokus, och vi gör gärna det lilla extra för att förgylla både kundernas och vår uppdragsgivares vardag.

 

Du som person - positiv, kreativ och engagerad

Det viktigaste för oss är att du passar bra in med vårt härliga gäng. Du behöver ha god datorvana, noggrann och vara van vid att fatta snabba beslut. Meriterande om du har erfarenhet ifrån Flex och Billbox. I vår bransch är den ena dagen inte den andra lik vilket kräver att du som person snabbt kan ställa om från en uppgift till en annan.

 

Som person tror vi att du är lösningsorienterad, kreativ och engagerad. Du har hög arbetskapacitet och är inte rädd för att hugga i.

 

Känner du att detta passar in på dig? Är du en engagerad administratör som brinner för att skapa ordning & reda och glädje bland dina kollegor? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till: johanna.wall@nordiskatervinning.se