2st Transportledare SÅM (Gislaved/Värnamo)

Nordisk Återvinning Service AB

Söker 2st Transportledare

Miljöbranschen är en framtidsbransch med stora utvecklingsmöjligheter, och därför söker vi nu en transportledare att ansluta till vårt glada gäng!


 

Du som anställd kommer först

På Nordisk Återvinning Service kommer du som anställd först. Här har vi högt i tak, och vi har en ledning som alltid är öppen för att lyssna på feedback och idéer. För rätt person erbjuder vi utvecklingsmöjligheter i vår växande organisation.

Hos oss är lagandan verkligen på topp, och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och trivs tillsammans oavsett vilka roller vi har.

Som transportledare hos oss kommer du få mycket eget ansvar och möjlighet att påverka din egen vardag. Du ansvarar för planering av den dagliga driften tillsammans med driftledaren som är din närmsta chef. Du jobbar mot kommun och ser till att vi tillsammans med chaufförerna levererar god kvalitet och hög servicegrad. Rollen har inget personalansvar men kräver att du är en tydlig och rak ledare som kan hantera dagliga personalfrågor.

Vårt framgångsrecept består av gott samarbete, god kvalitet och högt kundfokus. Vi ser lösningar, inte problem. Kunden står i fokus, och vi gör gärna det lilla extra för att förgylla både kundernas och vår uppdragsgivares vardag.

 

Du som person – positiv, kreativ och engagerad

Det viktigaste för oss är att du passar bra in med vårt härliga gäng. Du bör ha minst 1-2 års erfarenhet av transportledning, gärna med relevant utbildning men inget krav. Har du erfarenhet av att själv kört sopbil, att du har C-körkort och YKB så är det meriterande.

Du behöver ha god datorvana, noggrann och vara van vid att fatta snabba beslut. I vår bransch är den en dagen inte den andra lik vilket kräver att du som person snabbt kan ställa om från en uppgift till en annan.

Som person tror vi att du är lösningsorienterad, kreativ och engagerad. Du har hög arbetskapacitet och är inte rädd för att hugga i. Det är även viktigt för oss att du är en bra lagspelare men att du kan axla rollen som ledare och kan styra upp saker när det behövs.

Känner du att detta passar in på dig? Är du en engagerad ledare som brinner för att skapa framdrift och glädje bland dina kollegor? Sök då tjänsten redan idag!

Ansökningstid:

Tillträdes:

Enl. överenskommelse

För frågor kontaktar ni:

Jerry Schroth: Tel 0793- 388 100